maanantai 30. kesäkuuta 2014

Silausta vaille valmis

Nyt vaunu sillä mallilla että voineen sanoa projektin päättyneeksi. Jossain vaiheessa kesää vielä verhoillaan sohvat, siivotaan ylimääräiset butyylit ja hommataan uudet renkaat. Projektin loppuhinnaksi tuli n. 1500€ sis. vielä hankkimatta olevat kankaat. Lämmitystä en saanut vielä pelittämään. Pannu ja paneeli on paikallaan, pitänee tarkistaa sokeripalat vielä. Etutelttakin löytyi edullisesti vähän yli satkun.. Lopuksi loppupesu ja vahaus vielä jäljellä.


Jääkaapin alle tuli tietokoneen tuuletin. Pohjassa siis reikä vakiona tässä kohtaa..



Liesituulettimen virkaa hoitaa veneen "moottoritilan puhallin" (q=3l/s)





Mankaksi tuli ihan perusmankka usb:lla ja muistikorttipaikalla. Vierellä kaksi tupakansytytinpistoketta. Antennin laitoin joskus poistetusta tv-antenni -läpiviennistä. Vielä heftissä oleva lista peittämään rakoa joka tuli kun kaapistoa lyhennettiin hieman. Uusi eriste, matto ja levy ei tullut millilleen samaan tasoon vanhan kanssa ja lyhensin reilusti sentin pois kaapista. Ensimmäinen  koeajo ja lämmin ilma laajensi pellin sen verran että odotetusti pakkelisauma aukesi. pitää kovertaa saumaan v-ura ja täyttää akryylimassalla, nurkissa se ainakin pysyi hyvin kasassa eikä halkeillut.


Kaiuttimia tuli yksi molemmille puolille kaapistoa.. Kuvassa näkyy myös etuosan led-valojen kytkimet.



Peräosan ledien kytkimet.



Keulan ilmettä. Pöytä saa vielä saman laudoitusteeman jalat saranoilla. Väliaikaisratkaisu vanhan pöydän päällä oleva lopullinen levy.




Valaistusta keulassa. Myös uusitut rullaverhot. Vetimet ovat alkuperäiset mutta maalatut, aikamme etsiessä uusia tultiin tähän tulokseen, mielestäni passaa ihan hyvin.



Vaatekaappi valaistiin metrin ledinauhalla pystyyn. Kytkimenä ovikytkin joka on erillisen pääkytkimen takana. (lapsilukko)



Keittiön valaistusta. (Valk. väriltään olevaa led-nauhaa)



Sama silmien tasolta.


Perän valaistusta.. Vanhan laudan teemalla paneloitu yläsänky. (laudat halkaistu kahtia, pienemmän painon toivossa)



Samaa..




WC:n valaistusta, maalaushommat hieman kesken tässä. Led-nauhat kaapin alla ja päällä. Väri valk.



Peräosan ledien kytkin wc:n perspektiivistä.



Etuteltta... ja "valmis" vaunu.

Kulut mitä mennyt:





2kpl kuvan mukaisia iv-hattuja vaihtui uuteen. Kattoikkuinoita hieman lasikuidulla sai paikata kun oli lohjennut paloja laidasta.



Hanat tulivat tällaiset molempiin.  (aiemmin otettu kuva projektin ollessa kesken)

1 kommentti: