lauantai 21. kesäkuuta 2014

Loppusuoralla, kalusteet takaisin

Nyt alkaa vaunu olemaan kalusteet läjässä ja "periaatteessa" reissukunnossa. Fiksaus-, maalaus- ja pientä sähköhommaa vielä olisi. Lisäksi sohvatyynyt, verhot yms rättihommat uupuu..


Matoksi löytyi tosiaan se mustavalko-ruudullinen matto. Asensin irtona ilman liimaa ja hyvin pysyy kun kalusteet tulee päälle. Bauhausista 15€/neliö, kahden metrin levyistä rullaa joten leveys passasi justiinsa oikein. Vessaan pieni suikale piti leikata vielä reunaan. (vaunun sisäleveys 2080mm)

WC:n ja vaatekaapin ulkoseinä sai värikseen harmaan, muuten ulkoseinät valkeaa.

Takavalojen johdot liitetty takaisin ja ensimmäisenä yläsänky paikalleen.

Biltemasta löytyi mukaan kaikenlaista pikkusälää.. Mankka, kaiuttimet, akkuun päävirran katkaisin, puhalline liesituulettimen putkeen, hanat, pari tupakinsytytintä, valokatkaisimia ledivaloille (ostamatta vielä ledit) jne..

Ennen jääkaapin asennusta suutin sai vähän paineilmaa. Ja koko kaappi köyhänmiehen ensiapua eli kaappia pyöriteltiin ylösalas hetkenaikaa että nesteet lähtee liikenteeseen.

Jääkaapin alle tuli vanhasta tietokoneesta tuuletin, pohjassa oli reikä valmiiksi. Aluksi oli tarkoitus asentaa kaksinopeuksisena mutta toinen nopeus lakkasi toimimasta.

Kytkin jossa merkkivalolla on/off/on, koska toinen nopeus ei alkanut pelittämään on käytössä siis vain toinen nopeus.
Leima tuli. Pari polttimen kantaa sai CRC:tä ja rasvanipat vaseliinia plus ankaraa jarruttelua katsastukseen mennessä.

Nurkkalista ylhäältä ulkoa sai uuden alutiivisteen ja uudet massat plus alumiinilistan täytenauhan (ruuvien päälle). Myös muut kylkilistat massattiin uusiksi kera uuden täytenauhan. Armoton butyylimassan hinkkaus edessä.

Kalustetta paikallaan

Jääkaapin ovi vielä vanhassa värissä kun asennettiin myöhemmin.



Pienellä patentilla lieskarin putki sai "veneen moottoritilan tuulettimen", yllättävän tehokas on (plus kovaääninen). 


Tarrat oli katsastuksessa rekvisiittana jos sattuisivat vaatimaan, ilmeisesti ei vaadita. Oikealla kytkimet tulevalle ledinauhalle keittiökalusteessa plus lieskarin tuulettimelle.

Yläsängyn pohjaa lautaverhoilulla.


Tämmöistä. Ledinauhan vetoa, maalausta, verhoilua, fiksausta. Sitä riittää mutta eiköhän tällä reissuun pian pääse.

1 kommentti:

  1. YouTube - YouTube, Photos, Music, Videos, TikTok
    Videos, photos, videos and the best videos about YouTube, YouTube, youtube, hollywood, free, gambling in korean, youtube mp4 gambling in pengdao, hollywood, poker, lottery,

    VastaaPoista